Otvoreno glasanje za projekte u okviru programa Omladinske banke!

Danas je službeno pokrenuta kampanja glasanja za sve prijave pristigle na Poziv za učenike i učenice srednjih škola u BiH- 2019, u okviru programa Omladinske banke BiH.

Fondacija Mozaik je u saradnji s Mrežom vijeća učenika u Bosni i Hercegovini (mreSVUBiH), kroz program Omladinske banke, objavila poziv za sve srednje škole u BiH, da realizuju ideje koje podstiču omladinsko preduzetništvo, inovativnost i aktivizam. Poziv je bio otvoren za vijeća učenika i nastavno osoblje škola. Rok za prijavu projekata je bio do 05.11.2019 . godine u 23:59.

Ukoliko je Odbor Omladinske banke BiH (Odbor MOBAe) odobrio vašu prijavu, uslovi za pobjedu i mogućnost finansiranja su sljedeći:

  • Skupite što više glasova i povećajte šanse za finansiranje (pobjeđuju oni projekti sa najvećim brojem glasova unutar rasposloživog fonda, ali je za finansiranje obavezno najmanje 50 glasova, čak i ako u fondu ima sredstava). O tome kako funkcionišu kampanje pročitajte u članku o kampanjama.

Glasanje traje od 26.11. (od 14 sati) do 02.12.2019. godine (do 14 sati).

Glasati mogu svi i to brzom registracijom i verifikacijom broja telefona.

Čestitamo svima čiji projekti su prepoznati od strane Fondacije Mozaik kao kvalitetni, te želimo svima sreću u prikupljanju glasova.

Sretno!